Новини

Спасихте Фантазията!

Журито взе решение! След дълги дискусии, преглеждане на всички 30 предложения и не на последно място вашия вот във Фейсбук, журито определи кой от нашите герои ще се хвърли в нелеката задача да спаси Фантазията при борбата с плагиаторите.

Кавка на Йоана Дулова успя да победи конкуренцията и спечели титлата „защитник на Фантазията“, а неговата авторка грабна нашата голяма награда – графичен таблет Bamboo Slate Smartpad.

И победителят от онлайн гласуването е…

Вчера беше последният ден на онлайн гласуването за комикс герой. Над 2000 души се включиха и подкрепиха своя най-достоен герой. Благодарим ви!

Mr. Sunny Future, с автор Росена Тодорова, успя да пребори конкурента си Лия - на Десислава Христова - в последните часове от гласуването и застана отново начело на класацията!

Честито на Mr. Sunny Future! Той печели с 389 гласа наградата за най-известен защитник на Фантазията в интернет пространството!

"Сбъдни фантазия" бе представен на конференцията „Интелектуалната собственост в образованието – тенденции и перспективи“

Бяхме поканени да представим проекта "Сбъдни фантазия" по време на конференция на тема „Интелектуалната собственост в образованието – тенденции и перспективи“ в София в рамките на Българското председателство на Съвета на ЕС. Домакин на събитието беше Патентно ведомство на Република България, в партньорство със Службата на ЕС за интелектуална собственост (СЕСИС) и Европейската обсерватория за нарушенията на правата на интелектуалната собственост. 

Subscribe to RSS - Новини