Спасихте Фантазията!

Журито взе решение! След дълги дискусии, преглеждане на всички 30 предложения и не на последно място вашия вот във Фейсбук, журито определи кой от нашите герои ще се хвърли в нелеката задача да спаси Фантазията при борбата с плагиаторите.

Кавка на Йоана Дулова успя да победи конкуренцията и спечели титлата „защитник на Фантазията“, а неговата авторка грабна нашата голяма награда – графичен таблет Bamboo Slate Smartpad.

На второ място нашето компетентно жури класира героя Копирайчъс с автор Мирела Стаматова, а третото място е за героя с най-слънчево бъдеще - Mr. Sunny Future на Росена Тодорова.

Покорени от вашите вдъхновяващи и интересни описания на героите, журито ни помоли да дадем и една допълнителна награда – за най-интересна история. Shadow Killer успя да завладее сърцата ни с историята си и спечели на Мариян Михалев специалната награда за история.

Честито на всички печеливши!

Ще се свържем с всички печеливши участници за получаване на наградите.

Екипът на кампания „Сбъдни Фантазия“ благодари на всички участници за техните прекрасни рисунки!

Надяваме се, че ще успеем да се видим на живо по време на нашите събития, посветени на интелектуалната собственост, а дотогава следете нашата онлайн кампания с интересни факти по темата. Изненадите предстоят!