И победителят от онлайн гласуването е…

Вчера беше последният ден на онлайн гласуването за комикс герой. Над 2000 души се включиха и подкрепиха своя най-достоен герой. Благодарим ви!

Mr. Sunny Future, с автор Росена Тодорова, успя да пребори конкурента си Лия - на Десислава Христова - в последните часове от гласуването и застана отново начело на класацията!

Честито на Mr. Sunny Future! Той печели с 389 гласа наградата за най-известен защитник на Фантазията в интернет пространството!

А дали печели и голямата ни награда – графичен таблет или журито ще избере друг кандидат? Със сигурност оказахте голяма помощ при определянето на победителя.

Нашето компетентно жури, в което участват художник и графични дизайнери започна трескава дискусия за определянето на окончателните финалисти. Сигурни сме, че ги очакват доста безсънни нощи.

Кои са победителите, коя история ще хареса най-много на журито ни? Кой е нашият герой, който ще има нелеката задача да защитава Фантазията и произведенията на младите таланти, ще разберете съвсем скоро. Изненадите предстоят!